Laadukasta kattourakointia

rakennusyletyinen.fi

VANTAALTA KÄSIN

Huopakaton asennus

Huopakaton asennus pääkaupunkiseudulla

Huopakaton asennus kuuluu ykkösosaamiseemme. Pitkän kokemuksen myötä olemme tottuneet työskentelemään tämän nimenomaisen materiaalin kanssa ja tunnemme parhaat tavat käsitellä sitä. Huopa on erityisen suosittu materiaali johtuen sen hiljaisuudesta verrattuna esimerkiksi pellistä tehtyihin kattoihin. Se on myös helppohoitoinen ja kestää aikaa. Huopakaton asentaminen sujuu osaavilta ammattilaisilta nopeasti ja työn jälki on tällöin kestävää.

Huopakaton voi asentaa eri muotoisille katoille

Mikäli harkitset huopakaton asennusta omaan taloosi, ota tämä huomioon jo suunnitteluvaiheessa, sillä huopakaton alusta poikkeaa hieman muista katemateriaaleista. Tyypillisin huopakaton alusta on yhtenäinen levy tai laudoitus. Huopakaton voi kuitenkin asentaa tasa- tai harjakattoon yhtä helposti ilman, että sen ominaisuudet kärsisivät. 

Huopakatto kannattaa asennuttaa aina osaavilla ammattilaisilla

Jos olet rakentamassa uudiskohdetta tai olet harkinnut kattosi remontointia, ja harkinnut näiden kohdalla kattohuovan asennusta, käänny aina ammattilaisen puoleen. Ammattitaitoinen henkilöstö ja erinomainen välineistö takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen eikä tehdyn työn jälkiä tarvitse siistiä enää jälkikäteen.

Aaponkuja 1.a
01400  Vantaa

YLY TilaajavastuuLogo

YLY icopal logo 100mm

+358 40 721 8222  
petri (ät) rakennusyletyinen.fi